Time For Wood Bamboo Bril,

TFW Zonnebril Detail

Houten zonnebrillen zijn sinds vorig jaar niet meer weg te denken van de fashion blogs. Leuk en aardig allemaal, maar het gros wat je tot nu toe gezien hebt was gaar of belachelijk duur. Het is dus tijd voor betaalbaar hout, Time For Wood is precies het label wat we zoeken. Betaalbare houten monturen met prima glazen voor nog betere prijzen.

Check bijvoorbeeld dit Bamboo model welke net op voorraad is gekomen bij FreshCotton. Het montuur oogt echt prima, de kleur van het hout is top en als de specs niet liegen zijn de glazen ook nog een gunstig voor je ogen. Dus surfen naar FreshCotton, bril kopen en geen spijt hebben wanneer die zon op je porem aan het branden is.

TFW Zonnebril

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.