Vans Era Camo,

Vans Era Camo

Over het algemeen is een camo print niet de meest vriendelijke kleurencombinatie denkbaar. Zeg zelf, waar wordt camo gebruikt? Niet in een carnavalsoptocht. Een goed gebruikte camo print heeft niet altijd meteen een landmacht image, maar je begrijpt wat ik bedoel. En dan ineens is daar deze camo van Vans. Eerlijk waar, dit moet wel de meest vrolijke camo ever zijn.

Niets maar dan ook niets aan deze schoen straalt enige agressie uit. En toch is het een camo printje. Best knap gedaan door Vans. Deze is prima te rocken bij praktisch iedere chino of denim of short denkbaar. Een uitermate veelzijdig schoentje, deze Vans Era Camo. Check hem bij Need Supply. Met een beetje gunstige dollar zijn ze bijna gratis.

Vans Era Camo Top

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.