Winterse Clarks Desert Boots x Woolrich,

Clarks Desert Boot Woolrich Detail

Bij END zijn ze een klein beetje in de war. Het kan zijn dat die zomers in Engeland nog slechter zijn dan die in ons heerlijke kikkerlandje. Maar als ik recent door de nieuwe artikelen op voorraad bij END loop, kom ik echt alleen maar Fall/Winter collecties tegen. Zo ook deze Desert Boot van Clarks. Dit lijkt me toch nauwelijks een zomer kleur te noemen.

Zwart su├ęde in de zomer, tsja kan ik nog inkomen. Maar een Woolrich Plaid Woolen panel op de hiel… kom op. Het is heel vet, zonder meer. Maar laat eerst die zomer even goed doorkomen voor ik weer wil gaan denken aan schoenen voor de herfst. Het is natuurlijk de zomer jinxen om nu al een paar herfst schoenen op de kop te tikken. Het vervelende is echt dat wanneer je in september naar END surft voor deze schoen, je de donder erop kan zeggen deze niet meer te vinden. De keuze is aan jou.

Clarks Desert Boot x Woolrich

Tags from the story
,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.