3 iPhone covers die je moet hebben,

Ik heb m’n iPhone 5 nu al weer een tijdje en het bevalt mij prima. Maar om te voorkomen wat met m’n iPhone 4 gebeurd is, ben ik altijd op zoek naar een goede cover. Helaas wordt ik iedere dag teleurgesteld wanneer ik independent women zie lopen met een iPhone met grote roze oren erop, of hele uitklaphoesjes waar je je hele hebben en houden in kwijt kan.

Je begrijpt het al, dit wordt een lastige klus. Maar het mooie van bijvoorbeeld schrijven voor OurBubble is dat je veel en vaak contact hebt met mensen die een kledingmerk hebben, een agentschap zijn voor merken, of zelfs anders. En wat hebben (kleding)merken vaak? Juist ja, iPhone covers.

In random volgorde, want ik kan nog steeds niet kiezen, komen hier de drie covers die je het komende seizoen om de iPhone moet leggen.

1. Clothsurgeon Genuine Python Skin iPhone 5 cover

Clothsurgeon gaat lekker, heel lekker. Stuurde ik zo nu en dan een screenshot van een nieuwe garment die hij weer gemaakt had door naar vrienden, kan ik dat nu iedere week doen. Deze cover is er ook zo eentje. Gebaseerd op de chukka boot uit volledig pythonhuid is deze cover simpel maar uiterst chique, net wat ik zoek in een cover. In tegenstelling tot de chukka boot is deze wel betaalbaar, want 55 Britse ponden is met de huidige koers zo slecht nog niet. Verkrijgbaar wanneer je mailt met sales@clothsurgeon.com of mij een seintje geeft; begin augustus zit ik samen met Rav van Clothsurgeon en kan ik het zo voor je meenemen.

Cloth Surgeon Cover

 

2. Bloque wooden iPhone 5 cover┬áNicolas Cage z’n tegenspeler in Gone In Sixty Seconds zei ooit ‘Hout is een natuurproduct, warm en sterk.’ Wat een wijsheid. En zo hebben de broers bij Bloque ook gedacht toen zij laatst iPhone covers lieten ontwikkelen. Voorlopig in twee kleurstellingen verkrijgbaar, Cheery Black of Walnut, en dat lijkt mij voldoende. Wederom straalt de cover simpelheid uit, maar dit keer wat meer down to earth dan die van Clothsurgeon. Verkrijgbaar via de webshop voor een vriendelijke prijs van slechts 25 hele duro’s. Binnenlopen bij Gorilli in Rotterdam kan natuurlijk ook.

Bloque Case

 

3. Captcase for iPhone 5 Wederom een succesvol project via Kickstarter, net zoals Indiegogo een crowdfunding site. Deze covers zijn wat ‘ingewikkelder’ dan die van Clothsurgeon en Bloque omdat je deze wel kunt uitklappen. Dit zou normaal een afknapper voor mij betekenen, maar hier is serieus over nagedacht. De cover zelf is van leer en met met zacht microfiber bekleedt, zodat de telefoon er goed bij ligt. De cover blijft stevig dicht zitten door de zeer dunne magneetstrip aan de zijkant, en aan de achterkant is zelf een kleine uitsparing voor wat briefgeld of pasjes. Je kunt gewoon bellen met de cover dichtgeslagen zodat het niet lijkt alsof je met een boek aan je oor staat. De cover kost ook slechts 45 dollar, al zullen de verzendkosten snel roet in het eten gooien.

Captcase

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.