Alden x Leffot Naval Boot,

Alden Leffot Naval Cordovan Detail

Jezus Christus, als je nog geen fan was van Alden dan zou je nu toch wel om moeten zijn? Dit is het summum, de enige boots die beter zijn dan Alden Boots zijn Alden Boots van Cordovan Shell. En dan bij voorkeur in kleurnummer 8. En Wanneer Alden in opdracht van Leffot een boot moet maken van een dergelijke mooie lap leer, dan vraagt Leffot om de Naval boot.

Een heerlijke Toe Cap Derby boot met een uiterst subtiele Broguering op de neus. Verder is de boot uiterst subtiel afgewerkt. De veters en veteroogjes + -haakjes zijn in dezelfde kleur als het leder uitgevoerd. Enkel de zool steekt er licht bij af. De ongeverfde zijkanten van de zool geven de boot een haast antieke look. Dit is de moeder der alle boots. Prima te dragen met een denim, maar ook met een grijze wollen broek. Maar al hol je in je blote reet over straat, zolang je dat met deze boots doet, doe je het goed.

Alden x Leffot Naval Cordovan

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.