Asics Gel Lyte III,

Eindelijk weer eens een drop van Asics welke meer dan de moeite van het vermelden waard is. Nu nog in Pre-order bij END, maar wees er snel bij, weg is weg. De Gel Lyte III met de kenmerkende split tongue komt weer eens de bühne op. En ja, hij shined als een malle! Die kleurencombi is belachelijk hard. Geen idee wanneer die dropt, maar hartje zomer met deze sneaker, ik zie het gebeuren.

Deze runner was in zijn jonge jaren echt een voorloper. De controversiele tong was toch ook zeker een unicum te noemen. Hij moest het in die tijd opnemen tegen de Air Max Light, welke we tegenwoordig zien als het achtergestelde broertje van de Air Max ’87 en de Air Max ’90. Om je een beetje een idee te geven in welke tijd die dropte. En hoe vet is het dan om nu een release te krijgen welke je met zijn kleuren rechtstreeks terug brengt naar die tijden. Verdomme, dit is een lekker schoentje.

Asics Gel Lyte III

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.