Band of Outsiders Varsity deel zoveel,

Band of Outsiders Varsity Detail

Het is niet de eerste maal dat we over een Band of Outsiders Varsity aan het pennen zijn. En ik gok dat dit ook zeker niet de laatste keer is. Nu kan ik me wel van eerdere keren herinneren dat rond de tijd dat Band of Outsiders een dikke jas dropte, SirMikeySnaps ook wat heftigs uit de hoge hoed toverde. Dus laat dit een voorbode zijn van dat wat komen kan.

Maar mocht je niet kunnen wachten tot Mike een nieuwe varsity dropt, dan is deze Band of Outsiders jas wat voor jou. Godverdomme wat is dit een heerlijk jas. Zo dat is gezegd. Black on black blijft wel een ding, zo blijkt maar weer. Het middenstuk van de jas is van een heerlijke wol blend met een toffe streep. De mouwen zijn van leder, eigenlijk zoals ik een varsity het liefst zie. Overige details? Waar moet ik beginnen. Een mooie quilted seersucker lining, contrasterende knopen, mooie zwarte ribbings, lederen elbow pads en uiterst subtiele logo’s. De tering, helaas is de prijs niet subtiel.

Band of Outsiders Varsity

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.