Clarks x Horween Leather Co.,

Clarks Desert Boot Horween Leather Co Detail

Dit gaat je godverdomme weer geld kosten. Clarks heeft dus even hun twee iconische schoenen uitgebracht voorzien van een heerlijke lap leder van de Horween Leather Co. En beter tik je ze nu vast op de kop, voor je het weet is het herfst, heb je ze nodig en zijn ze uitverkocht. Wat zijn ze ernstig vet geworden zeg. Het is moeilijk kiezen welke van de twee nu het beste uit de verf komt.

Van oudsher trekt de Wallabee mij nog altijd het meest aan. Gewoon, die dosis Wu-Tang je weet zelf. Maar de laatste jaren ben ik meer en meer van de Desert Boot gaan houden. Hoewel die ondertussen volledig uitgemolken is en door iedereen gedragen wordt, is het nog steeds een prima schoen. Comfort, stijl, en een goede prijs. En dan zie je ze beiden in een Horween Leather Co. uitvoering, en tsja, dan kan je ineens niet meer kiezen. Dan maar allebei?

 

De Clarks Desert Boot x Horween Leather Co.:

Clarks Desert Boot Horween Leather Co

 

De Clarks Wallabee x Horween Leather Co.:

Clarks Wallabee Horween Leather Co

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.