Denham Chino,

We blijven nog even bij een label van Hollands Glorie, Denham. Een van de vele andere denimmakers die ons land rijk is. Een label wat geen crowdfunding meer nodig heeft om voort te bestaan. Zeg maar het label waar vele startende fashion ondernemers naar op kijken. Althans, dat zou ik doen, om de dood eenvoudige reden dat het blijkbaar goed werkt wat Denham doet.

En ook in deze zomer is het weer raak. Een puike collectie hebben ze gedropt. Fantastische denims, maar ook hier en daar een vette chino. Zoals deze onderstaande chino. De fit is subliem. En de kleur is prima, de basic kleur voor een chino daar kan je nooit mis mee gaan. Leuke details, de licht verwassen look en de hidden pocket met knoopsluiting in een van de twee steekzakken aan de voorkant. Ook de kontzakken worden afgesloten met knopen. Al met al een prima broek door Denham, van Hollands Glorie.

Denham Trashed Chino

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.