Diesel Thavar 0814M,

diesel jeans thavar m v

Zo schrijf je nooit over een label, zo pak je hem even 2 keer in 1 week mee. Het lijkt wel een paar Nikes. Het lijkt erop dat ik de nieuwe collectie van Diesel wel vet vind. Natuurlijk, lang niet alles. Maar deze denim die even voorbij kwam vind ik wel bijzonder vet. Zeg maar PRPS, maar dan zonder een heel verhaal erbij. Gewoon een vieze smerige getrashde denim, zonder verhaal.

De broek had nog net even wat meer pluspunten gekregen als die van een unieke lap denim van Zimbabwaans katoen geweven op klassieke shuttle looms met een rainbow selvedge was gemaakt. Maar, ook zonder die fancyness viel deze denim op. De fit? Geen idee, ik heb hem nog niet gepast, dus die moet ik je schuldig blijven. Hij oogt vrij slim met een rechte pijp.

Diesel 0814M Thavar

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.