Epaulet Slim Walt Japanese Camo,

Epaulet Slim Walt Japanese Camo Detail

Dit zijn by far de meest classy Camo pants die je ooit zal zien en zal rocken. Fuck, die gasten bij Epaulet zijn behoorlijke bazen geworden. Ooit begonnen met een vette shop met een prima mix van merken. Langzaamaan hebben ze hun eigen label meer en meer een plek gegeven in de shop. En nu knallen ze met hun eigen lijn ver voorbij alle labels die ze ooit op voorraad hadden.

Deze Camo pants zijn gemaakt op basis van hun bekende Slim Walt pants. Een vrij slank gesneden broek, voor Amerikaanse begrippen is die gewoon strak te noemen. De stof voor deze broek is een uit Japan ingevlogen Camo. Naar het schijnt uberzacht en fucking comfortabel. Shit, dat moeten we maar geloven. Deze broek in de mix met een tasselloafer of een Alden PTB, Oxford Cloth Button Down erop en als het weer het toe laat een blauwe sportscoat. Ik zie het wel gebeuren. Wat een juweeltje.

Epaulet Slim Walt Japanese Camo

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.