ETQ Amsterdam Autumn Winter 2013,

ETQ Amsterdam Autumn Winter  Detail

Waar komen ze toch eigenlijk allemaal vandaan? Het ene na het andere label uit onze hoofdstad blijft maar komen met kei en keiharde drops. Zo ook ETQ, een label dat zijn ontstaan ergens in 2010 kent. Hun eerste collectie kwam in 2011. En nu met de winter collectie voor 2013 komen ze toch effe een partij hard!

Het vette aan het label, geen gelul over historie, geen diepgaande design gedachtes, nee gewoon een eerlijk, tijdloos clean product. Fucking strak, zouden ze ook mogen zeggen, maar dat zijn mijn woorden en niet die van hun. De schoenen worden in Europa gefabriceerd, in Portugal om precies te zijn. Oh ja, die shit wordt dus handgemaakt door oude ambachtslieden. No joke, check zelf het impressie filmpje van hun fabrieksvisit op de site. Die link moet je sowieso in de gaten houden, want op die site vind je ook alle bestelgegevens. En geloof me, na het zien van de plaatjes uit hun lookbook wil je die bestelgegevens wel effe weten. Mijn persoonlijk winter favoriet, logisch die wedge sole boot. Maar alle andere modellen mogen ze ook opsturen. Stuk voor stuk briljant!

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.