GANT Rugger Bomber,

Gant Rugger Bomber

Natuurlijk wil je niet dat ik je hier de zoveelste jas aan prijs. Je wil zwembroeken, polo’s en canvas sneakers. Maar face it, de tijden veranderen en zomers doen we gewoon niet meer aan. Ok√© misschien gaat de faux fur kraag op deze bomber van GANT Rugger wat ver voor zomer jas, maar koop hem dan maar vast voor de herfst. Dit is namelijk zo’n jassie waar je spijt van krijgt dat je hem niet gekocht hebt.

Heel simpel, check die voering nou maar. En sowieso is de afwerking top. De fit is prima in orde. Lekker kort zoals het hoort bij een bomber, welke door GANT de Rum Runner Field Jacket genoemd wordt. Jammer dat ze daar nou nooit een verklaring bij doen. De kleur is overigens goed te noemen voor een herfstjas. De ribbings kennen een iets contrasterende kleur. En ik kan niet genoeg zeggen over die voering. Zeg GANT, hebben jullie van die voering ook losse lappen stof liggen? Doe daar ook eens een paar shirts van. De jas is gespot bij FreshCotton.

Gant Rugger Bomber Full

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.