GANT Rugger Polo,

GANT Rugger Polo Detail

Ze hebben weer een puike collectie GANT Rugger binnen bij FreshCotton. Ook wanneer de zomerzon ons echt gaat verblijden heeft FreshCotton de juiste items op voorraad. Wat te denken van deze polo van ons favoriete sublabel van GANT. Geheel in stijl van alle andere Rugger items. Beetje die oude Ivy League stijl die ons oh zo goed bevalt.

Deze polo kent een goede colorblock. Gewoon rode details op een crème kleurige basis. Helemaal niets mis mee en fucking goed in de mix met een mooie denim. De fit is prima, eigenlijk wel een eigenschap welke ze bij GANT goed doorgevoerd hebben door die hele Rugger lijn. Waar veel items toch nog steeds vrij Amerikaans vallen is die Rugger lijn echt prima slimfit. Laat die zon maar schijnen!

GANT Rugger Polo

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.