Gitman Vintage Leopard Print,

Gitman Vintage Leopard Print Detail

Over het algemeen kunnen ze weinig fout doen bij Gitman, ik geloof dat er echter hier toch wat mis gegaan is. Toen de designer gebrieft werd dat hij iets met een Leopard printje moest doen, hadden de opdrachtgevers vast iets anders in hun hoofd dan deze print. Hoezeer ik het wel geestig vind, is dit nu precies het shirt wat ik never nooit zou dragen.

Die koppen van die luipaarden hebben een bijzonder hoog Givenchy gehalte. Dat gezegd hebbende denk ik dat juist dat voor velen een reden zou zijn om het wel te kopen. En hey, het is Gitman, dus mijn zegen heb je. Kwaliteit is prima, daar zal het niet aan liggen. Maar ik wacht wel weer op een nieuwe Pin-up collectie van Gitman, of gewoon een traditionelere Oxford Cloth in een bescheiden kleurtje.

Gitman Vintage Leopard Print

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.