Grenson Archie V in groen,

Grenson Archie V Brogue Detail

Ik heb de Grenson Archie V in veel kleuren voorbij zien komen, maar deze groene kleur is vrij nieuw voor me. De schoen doet me gek genoeg aan mijn eerste auto denken. Een donkergroene 1995 Civic hatchback. Met spierwitte 15″ inch honingraad velgen. Damn wat een scheurijzer was dat. En donker groen met spierwit schoeisel is vet. Dat bewijzen deze Grensons ook maar weer eens.

Ik heb zelf een paartje hoge Grenson Brogues, in het blauw su├Ęde. Ook die hebben een heerlijke Vibram zool eronder, een look die nooit echt achterhaald raakt. Een donkergroene lage variant van die brogue is echt nog een prima versie voor erbij. Perfect voor de nazomer. (Niet dat we nu al genoeg hebben van de normale zomerse dagen..,Red.) Maar anyways, mocht je nog een perfect schoentje zoeken voor bij je raw denim deze zomer. Rock dan deze Grenson Archie V in het donkergroen. Zonder sokken uiteraard.

Grenson Archie V Brogue Green

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.