Grenson Sid Hi-Shine Brogue,

Grenson Sid Hi Shine Brogue Detail

Over het algemeen ben ik niet van de zwarte lage Brogues. Ze hebben een te hoog “40-plusser die niet weet wat die eigenlijk onder een pak hoort te dragen”-gehalte. Want we weten toch ondertussen wel dat een Brogue de schoen is voor de countryside? Dus de Brogue hoor je in je vrije tijd te rocken, of in ieder geval bij iets meer casual dan een business suit. Dat gezegd hebbende

Deze Grenson Sid Brogue in het zwart heeft dit hele trauma van de doorsnee zwarte Brogue niet. Sterker nog, deze springt er uit en schreeuwt om aandacht. Ja dit is een vet schoentje. Zeker die enorme spitshine welke die af-fabriek mee krijgt is helemaal top. Kwestie van genoeg poetsklassen volgen om je Grensons ook zo te houden. De gaan prima bij denims, maar ook uitstekend met die Camo van Epaulet.

Grenson Sid Hi-Shine Brogue

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.