Imke de Jong fietstas,

Kennen jullie de tassencreatie van Imke de Jong nog? Damn, ik was al verkocht toen ik die foto’s van die rugzak voor het eerst zag. Nu gisteren na het lezen van een prima item op THRLD spotte ik een uiterst bruikbare fietstas. En ja I know, fietstas klinkt wel erg… ┬ápapa mama. Maar geloof me, deze tas is dat niet. Sterker nog, verre van.

En de reden voor het ontwikkelen van deze tas is zo simpel als de designs van Imke. Hoezo een vet frame van je fixie bekrassen met een oh zo noodzakelijk hangslot? Die stop je dus in deze tas. Ook mooi is de aparte pocket voor je phone. Kan je Strava en Endomondo on the go blijven checken. Gaaf ook dat in deze fietstas weer die kenmerkende schapenleder is gebruikt. Verdere features: waxed canvas voor de nodige waterdichtheid, drukknopen en een strap voor de bevestiging. Simpel als wat, maar stylish als een malle. Check het op haar site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.