Kitsuné Tee Paris Sweater,

Kitsune Tee Paris Detail

Yes yes en yes! Ik ben behoorlijk fan van dit Kitsuné Tee label. Shit van hun is gewoon vet. Kitsuné Tee is het iets betaalbaardere en meer gangbare broertje van Maison Kitsuné. Kitsuné Tee wordt in tegenstelling tot Maison Kitsuné niet enkel in Japan gemaakt en dat maakt je creditcard wat blijer. We hebben al eens eerder een sweater van Kitsuné op je beeldscherm gegooid, maar deze is minstens net zo lekker.

Knalrood met blauw in de mix doet het altijd wel goed. Maar gooi die twee in een varsity crewneck sweater met raglan mouwen en contrasterende boord en een juweeltje is geboren. Gooi er dan nog een prima opdruk tegen aan. En klaar ben je. Rock hem op die chino van gister, spierwitte sneakers eronder en je outfit is gefixed. So fucking simpel is dat hele fashion ding. Geen complexe fratsen, basics in knalkleuren, end of story.

Kitsune Tee Paris

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.