Knowledge Cotton Crewneck Sweater,

Knowledge Cotton Crewneck Sweater Detail

We begonnen de week met een grijze crewneck sweater, laten we de week dan ook maar afsluiten met een grijze crewneck sweater. En wel 1 die in prijs valt tussen de versie van Thom Browne en die unit van Carhartt. Nou ja, deze Knowledge Cotton sweater is maar een paar euro’s duurder dan die Carhartt unit en komt bij lange na niet in de buurt van die Thom Browne versie, maar toch.

Deze sweater heeft wel iets vrolijks. Nee, deze sweater is fucking happy. En hoe dat kan? Shit het is Knowledge Cotton, deze sweater is van organisch katoen. Velen malen vriendelijker voor de wereld dan die andere niet organische meuk. En Knowledge Cotton wil dat je het laat zien. Een grijze sweater in een mooie weving met een dikke print. Vrolijk Katoen, fuck waarom niet. Het is bijna weekend, enjoy!

Knowledge Cotton Crewneck Sweater

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.