Levi’s Denim Shirt,

Levis Denim Dress Shirt Detail

Nu denk ik de meeste denim shirts van Levi’s wel al te kennen. Maar dit shirt is nieuw voor me. In tegenstelling tot de meeste shirts kent deze geen Western stijl. Nog is het een button down shirt. Het lijkt qua model haast een normaal dress shirt, maar dan van denim. Zeg maar precies dat goedje waar Levi’s zo bekend om is geworden. 

Nu heb ik niet het idee dat er ooit goudzoekers waren die een dress shirt nodig hadden, maar toch het idee is vet. Dit shirt had haast ook in die high Made & Crafted lijn kunnen vallen, voor wat betreft de looks dan. Wellicht is de afwerking gewoon standaard Levi’s, prima in orde maar absoluut geen premium product. Anyways, de prijs is ook niet premium en dat maakt dit shirt een prima shirt voor erbij. Gewoon omdat je nooit teveel denim shirts in je kast kan hebben.

Levi's Denim Dress Shirt

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.