Levi’s Stonewashed Denim Shirt,

Levis Stonewashed Denim Shirt Detail

De denim shirts van Levi’s blijven een veel gezocht item op Ebay. Vintage-hunters jagen de oudste jackets, 501’s en western shirts na. En dat alles voor die ultieme vintage look. Dat het net is alsof ze hem al jaren ongewassen rocken. Ik denk, als je dan toch faked dat je het shirt zo ingedragen heeft, waarom niet gewoon een goede nieuwe stonewashed op de kop tikken dan?

Wellicht ben ik iets te pragmatisch en totaal niet romantisch, maar toch. Kijk heel vet als je raw denim de belachelijk mooie fading heeft. Maar ik hoef niet een trashed denim van Ebay, noch zie je mij vechten bij de Episode voor een mooi vintage item. Nee ik loop dan wel naar de Bijenkorf voor hetzelfde shirt, maar dan nieuw, niet authentiek, niet romantisch. Wel zo praktisch, want oh ja, praktisch is precies de reden dat Levi’s überhaupt aan denim is begonnen.

Levi's Stonewashed Denim Shirt

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.