Moncler Gamma Bleu Blazer,

Moncler Blazer Detail

Wie de foto’s van Pitti Uomo van vorige winter nog eens bekijkt ziet dat we volgens de inkopers aldaar bodywarmers over en onder onze blazer moeten dragen om warm te blijven. Moncler heeft een betere oplossing bedacht voor die hoogst onpraktische combinatie drang van die Pitti gangers. Sowieso, hoe verwacht je dat ik een bodywarmer onder mijn blazer ga hangen? 

Anyways, Moncler dus. Dat label dat in Oud-Zuid verneukt is op eenzelfde wijze als Canada Goose en Woolrich naar hun grootje geholpen zijn. Maar toch, er komt een moment dat ieder label die kwade geesten van zich afgeschud hebben en door een ieder ander weer zonder schaamte gedragen kunnen worden. Canada Goose rocken we overigens echt enkel op de sneeuwscooter door de bossen rondom Luleå, maar dat terzijde. Terug naar die Moncler Gamma Bleu Blazer, tering wat is die hard! Ten eerste is die de perfecte kleur en ten tweede is die van het perfect materiaal. Gezien het feit dat het een item uit de Gamma Bleu lijn is, komt die dus van de hand van Thom Browne. Ja de prijs is er ook naar. Overigens is dit natuurlijk niets voor de zomer, maar wat kan ik zeggen, END is gewoon een beetje vroeg met het tonen van de wintercollecties op hun site.

Moncler Blazer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.