Nanamica Reversible Varsity,

Nanamica Reversible Varsity Detail

Het item van Willem gisteren zetten mij op een surftocht langs de diverse shops. En verdomme Willem, dit gaat ons allemaal geld kosten. Eerste stop van mijn surfdag bracht me bij 290SQM, alwaar ik deze gruwelijk vette Varsity van Nanamica vond. Weliswaar in de uitverkoop, dus de creditcard blijft nog enigszins gespaard, maar toch.

Overigens is deze jas 2 voor de prijs van 1. Het betreft hier namelijk een reversible jacket. Waar 9 van de 10 keer de reversible kant dusdanig lelijk is dat je toch de jas enkel draagt zoals die in het rek hangt, is dit bij Nanamica vele malen beter gelukt. Beide kanten van deze reversible jacket zijn goed te dragen, sterker nog, ze zijn allebei erg vet! De blauwe buitenkant kent een borstzak en twee met leder afgewerkte steekzakken. De witte ribbed sjaalkraag met een rode en blauwe streep. De binnenkant is van een lichtblauw met wit geruite stof. Alleraardigst op een khaki chino, als je het mij vraagt. Anyways, Willem, zoals gezegd mijn creditcard is blij met je.

Nanamica Reversible Varsity

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.