Nike Air Hyperflight Animal Pack,

Hyperflight Zoom Lion

Dit is een behoorlijk hate it or love it sneaker. En persoonlijk vind ik hem gruwelijk vet! Maar het is een kwestie van smaak, waar niet over te twisten valt. De schoen brengt overigens wel slechte herinneringen naar boven. Ik zag ooit de HTM Hyperflight voor weinig bij Foot Patrol liggen en heb hem toen niet gekocht. GODVERDOMME, spijt, spijt, ongekend.

Dit jaar is de Hyperflight weer terug ten tonele verschenen. De eerst pack was er 1 waar ik niet vrolijk van werd. Maar nu in de Nike Zoom Hyperflicht Animal-pack zijn er toch wel twee schoentjes welke belachelijk hard zijn. Waarvan eentje zelfs nog wel wat weg heeft van de HTM van toen. Hieronder staan de Shark en de Lion gebroederlijk bij elkaar. En kiezen, pff, ik doe er niet meer aan. Waar beschikbaar in NL? Goeie vraag, geen idee. Dus mocht je info hebben, please do share.

Nike Hyperflight Animal Pack

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.