Nike Air Max 90 Premium Comfort EM,

Nike Air Max Premium Comfort EM Detail

Het is weer eens een hele bak vol woorden voor een schoentje van Nike. Maar stuk voor stuk zijn ze te verklaren. Comfort, lijkt me logisch. Air Max 90 hoef ik niet meer uit te leggen. Premium, dat zie je zo en EM? Engineered Mesh. Bam. Fucking High Tech aan je voeten weer. Engineered Mesh is weer een nieuwe techniek van Nike om oude modellen een nieuw leven in te blazen.

Iets wat hard nodig is om het gat tussen die space-age shit van de Flyknit en de OG Max 90 op te vullen. Niet dat er iets mis is met een OG Max 90, maar toch. Er is een gat in de markt, waarom zou je het niet vullen als je Nike heet? De kleurencombinatie is vet. De knipoog naar de Infrred lijkt me duidelijk. Dit kan zomaar weleens mijn favoriete hybride sneaker van Nike kunnen zijn. Hoe langer ik naar deze Nike Air Max 90 Premium Comfort EM kijk, hoe vetter die wordt. Hulde Nike, HULDE!

Nike Air Max 90 Premium Comfort EM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.