Nike Camo Windbreaker,

Nike Camo Packable Windbreaker Detail

Kijk, dit is een camo kleuren combo welke ik zelf zonder meer zou rocken. Ik vind camo’s altijd heel vet, maar negen van de tien keer zie ik mezelf er niet in lopen. Het is gewoon too much voor me. En met mijn kop zie ik er meteen als een foute oost-Duitser uit. Met alle respect voor alle oost-Duitsers, uiteraard. Dus een traditionele camo is niets voor mij. Gelukkig heeft Nike camo met een twist.

Wanneer de camo namelijk niet standaard bruin, olijfgroen en beige is, dan maakt het kans om in mijn garderobe terecht te komen. En deze camo windbreaker van Nike is alles behalve olijfgroen. Overigens noemt Nike dit jassie geen windbreaker maar de Rainwear Madeira. Dus ik gok dat die ook nog eens waterdicht is. Hatsee, camo, en waterdicht, lekker bezig Nike.Gespot bij FreshCotton.

Nike Camo Packable Windbreaker

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.