Nike Flyknit Lunar1+,

Nike FLyknit Lunar Detail

Van de week zat ik een beetje door mijn Instagram te bladeren, en serieus de een na de andere Flyknit post kwam voorbij. Dit is de ultieme hipster schoen. Nee dat zeg ik verkeerd. Dit is de ultieme schoen. De Flyknit is by far een van de meest comfortabele Nikes ever. En vaak resulteerde dat in lelijk schoenen, comfort boven looks. Maar deze schoen gooit alles door elkaar.

Naast dat die fucking lekker zit, is die ook gewoon echt vet. Ik rock zelf al enige tijd de roze Lunar1+ uit de eerste drop. Maar met de nieuwste kleuren combo’s die recent uit kwamen ben ik bang dat de Flyknit familie in mijn schoenen kast snel een gezinsuitbreiding gaat krijgen. De rode uit de huidige drop staan het hoogst op de wensenlijst, maar grijze multikleuren unit hier, is ook ernstig dope.

Nike Flyknit Lunar1+

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.