Nike Free Inneva Woven,

Nike Free Inneva Woven Detail

Het zal wel door die grote plas komen die tussen ons en de Amerikanen ligt, maar helemaal begrijpen doe ik ze nooit. Hoe kan het zo zijn dat 2 schoentjes welke aan onze kant van de oceaan vreselijk gehyped werden, nu in de sale rekken bij onze favoriete retailer uit de States ligt? No joke! Deze oranje grijze zelfs nog bijna in alle maten, zijn blauwe broeder is wel bijna uitverkocht.

De dollar zakt langzaam aan weer onderuit. We zitten alweer even een paar dagen boven de 1,30 grens. Dat is de psychologische grens waar bij mij de BUY NOW knoppen rood staan te gloeien. Alles lijkt dan nog 10x goedkoper dan dat het al is. En met een dergelijk koers doet een eventuele aanslag van de douane ook nog eens minder pijn. Dit is een win win win bij Need Supply.

Nike Free Inneva Woven Grijs

 

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.