Quality Blanks Selvedge Denim,

QB Raw Denim

Nu ik je toch net gestuurd heb naar FreshCotton voor die GANT Bomber, wellicht moet je daar ook even gaan zoeken naar hun eigen lijn. Dat Quality Blanks ding van ze. Ze hebben namelijk weer wat nieuws. En voor het geld is het absoluut het proberen waard. Verwacht geen Zimbabwaans katoen welke op een oude shuttle loom geweven is. Maar toch, voor nog geen 60 euro is het het proberen waard.

Zo op het eerste gezicht ziet de fit er prima uit. Verder zit er bijzonder weinig poespas aan deze denim, en zeker voor de hoeveelheid details verwerkt in de broek moet je het ook echt niet doen. Dit is het meest basic der basics. Maar wellicht daarom ook best prima. Verwacht echter geen RRL, Momotaro of Tellason kwaliteiten voor deze prijs.

Quality Blanks Raw Denim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.