Shades of Grey Knitted Blazer,

Shades of Grey Knitted Blazer Detail

Shades of Grey hoeven we hier niet verder te introduceren, het is gewoon een fucking lekker label. Dat gezegd hebbende vond ik bij NeedSupply een bijzonder interessant item in de sale. Een Knitted Blazer van Shades of Grey. En ik denk dat die in de sale ligt, omdat je hem aan moet doen om te begrijpen. Het is niet echt een item voor de online shop.

Maar, met de sale prijs van Need Supply en de extra korting met code “20MORE” kan het nog wel eens de moeite van het proberen waard zijn. Eigenlijk is het gewoon een blazer, maar dan niet van een lap 120s, maar gewoon van wol in de gebreide variant. Perfect voor bij die Americana steez. Je weet toch. De twee knoopssluiting met contrasterende houten knopen geven hem die workwear look. De blazer is gevoerd met een polyester voering met binnenzakken. Rock hem op je chino short, of je getrashde denim. Flannel eronder en bam, je bent weer helemaal in stijl.

Shades of Grey Knitted Blazer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.