Super People in het zwart,

SUPER SUNGLASSES SS

Na al dat geweld van de zon deze week zal menig zonnebril gesneuveld of gejat zijn. Ja ik weet hoe het gaat. Je ligt op het strand, neemt een duik, komt terug bij je handdoek. Je BlackBerry ligt er nog, maar je zonnebril is gejat. Jammer die Persol wilde ze wel hebben. Voor jan lul een verzekering voor je foon afgesloten, maar naar je zonnebril kan je fluiten. Of nog gaarder.

Na een dag hangen op het strand, pak je al je shit bij elkaar. Steek effe handig je zonnebril in de kontzak van je short. Je loopt naar de strandtent, biertje? Ja lekker. Gaat zitten, krak. Ray-Ban door de midden. Niet getreurd. Goodhoodstore heeft precies wat je nodig hebt. Een heerlijke Super zonnebril, modelletje People. Handgemaakt uit Italië met werkelijk sublieme Carl Zeiss lenzen. De prijs, tsja kut, net zo hoog alsje Persol. Maar met een beetje mazzel wordt deze niet gejat.

SUPER_SUNGLASSES_SS13_033

 

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.