Thom Browne Crewneck Sweater,

Thom Browne Crewneck Sweater Detail

Na het juweeltje van afgelopen vrijdag, hebben we hier weer een item ontworpen door de man die in die vage fashion scene gezien wordt als god. En het mag gezegd worden, hij maakt vette items. Maar veel al is het een tikkie aan de te dure kant. Want hoe gunstig de Pond ook staat, 259,- ponden is nog steeds muchos d’euro. Hoe vet die crewneck ook is…

Voor zeg maar 1/5de van dat bedrag koop je bijvoorbeeld ook deze, het is dan een Carhartt, maar tsja, het is ook een grijze crewneck sweater. En als je gewoon een kantoorpik bent, dan moet je doordeweeks in pak, zit je ’s avonds als een zombie thuis, who gives a fuck of je sweater van Carhartt of Thom Browne is? De keuze is aan jou, ga je voor die sweater hieronder, of toch die Carhartt?

Thom Browne Crewneck Sweater

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.