Timex Original,

Timex Klok Detail

Hoe vet kan eenvoud soms zijn? Na die IndieGogo van afgelopen maandag is mijn interesse voor de meest basic klokken ineens weer aangewakkerd. En ik moet zeggen, na een kleine speurtocht heb ik nog een ultieme basic klok gevonden. Natuurlijk een Sub om mijn pols zou vet zijn, maar Sub centen zijn er nog niet. Dus tot die tijd, no pun intented, doen we het met iets als deze Timex.

Die lui van Timex zijn al een slordige 150 jaar bezig met het bouwen van klokken, dus je kan je heritage hart ophalen bij dit label. Naast foeilelijke ultra functionele outdoor klokken, hebben ze ook nog bijzonder aardige klassieke klokken in de aanbieding. Neem nu deze met een simpele witte wijzerplaat, stalen kast en zwart lederen bandje. 42mm afmeting, dus zeker niet een lullig klokkie, integendeel. Geen poespas, dus ook niets dat kapot kan, ideaal.

Timex Klok

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.