UPDATE: Benzak Indiegogo,

BDD crop

Met nog maar tien dagen te gaan kan Benzak Denim Developers alle hulp gebruiken. Al meer dan de helft van de doelstelling is bereikt, maar dat is niet voldoende. Daarom ook dat wij ze nogmaals wat aandacht willen geven, dit project moet de doelstelling van 4.000 euro halen zodat we over niet al te lange tijd weer een sterke collectie aan de Hollandse Glorie lijst toevoegen.

Laatst heeft BDD al een leather wallet toegevoegd aan de toch al niet kleine lijst met producten die mensen kunnen pre-orderen door te ‘pledgen’, maar voor ons blijven de tees en de denims de topstukken. Gemaakt van alleen de beste katoenen uit Zimbabwe en rijk uitgerust met fijne details. Zoals het zesde zakje, volgens BDD voortbordurend op de klassieker zoals wij het allemaal kennen; the five pocket. Meer informatie en interessante foto’s kun je vinden op Indiegogo, de website voor crowdfunding.

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.