Vans Sk8-Hi Burgundy Suède,

Vans Sk Hi Burgundy Suède Detail

Dit is weer eens een keiharde drop van Vans. De Sk8-Hi in een ouderwetse Burgundy suède kleur. En voor de verandering geen gekke vlakverdelingen of ander soort poespas. Gewoon een schoen uit 1 kleur. Oké, het logo van Vans kent zijn eigen kleurtje en natuurlijk is de zool spierwit, zoals het hoort. Dit is de perfect na-zomer sneaker. Dus beter tik je die vast op de kop.

Met ons klimaat wisselvallig als een malle, weet je immers nooit wanneer en of die na-zomer nog komt. Overigens is een Sk8-Hi ook prima te rocken onder een short, mocht het toch nog belachelijk warm worden. Tegelijk doet die het ook prima onder een chino of een mooie denim. Zeg maar een uiterst veelzijdig schoentje. Uiterst prima te mix matchen met een dip dye Scotch & Soda sweater die ik verder op het net vond trouwens.

Vans Sk8-Hi Burgundy Suède

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.