A.P.C. Wollen Crewneck Sweater,

APC Crew Neck Grey Mixed Detail

Kijk A.P.C. kan het wel. Voor de prijs van anderhalf Kanye West tee, kan je dus ook een fatsoenlijke sweater van dit verder prima label kopen. Serieus, die grap was prima hoor A.P.C, maar kunnen jullie nu gewoon dit soort shit blijven uitgeven in plaats van die 120 euro witte tee’s? Top, dank je.

En ja 180 euro voor een sweater is nu ook niet bepaalt voor een dubbeltje op de eerste rij zitten. Maar je krijgt voor die 180 euro wel een verdomd lekkere sweater terug. Gebreid van een heerlijke grijze wol, met een patroon van tan wol er tussen door. Verder is het een crewneck met goede ribbed hals als ook de uiteindes van de mouw. Al met al een prima sweater. En ik weet dat jullie het nog niet willen horen, maar nog een paar weken, dan is het weer herfst en zou je willen dat je deze trui in de kast hebt liggen.

APC Crew Neck Grey Mixed

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.