Arc’teryx Beta AR,

Arcteryx Beta AR Detail

Ik schreef al eerder over dit heerlijke label, maar met het oog op de herfst en winter die ons spoedig weer gaan bereiken, lijkt het me goed om nu alvast uit te kijken naar een nieuwe winterjas. En mocht je al een stijlvolle waxed jacket, parka en duffel coat hebben, dan rest je enkel nog een sportievere alleskunner aan te schaffen.

De jas van Arc’teryx is precies dat. En hoewel ik hem liever in een iets subtielere grijze kleur had gezien, mag het ontwerp er weer prima zijn. Arc’teryx staat bekend om de subtiele elegante lijnen. De jas is slank gesneden. Het ontwerp is vet, maar vetter is nog dat deze jas fucking praktisch is. Geen regenbui gaat het winnen van je als je deze jas rockt. Ook een sneeuwstormpje in de stad hoef je je hand niet meer voor om te draaien. En warm, pff, no worries, die jas isoleert ook prima. Arc’teryx is toch wel by far een van mijn favoriete outdoor labels. Wie zegt dat functioneel niet mooi kan zijn?

Arc'teryx Beta AR

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.