Arc’teryx Solano,

Arcteryx Solano

Dit is weer een dag dat ik volledig op ga in de moodswings tussen klassieke styling en über high tech spul. Gisteren had ik het al te pakken met die Harris Tweed Varsity en de Hyperflights van Nike. Vandaag gaat mijn blik van een paar verdomd goeie Brogues over naar top notch materiaal van Arc’teryx. Gelukkig hebben deze twee met een beetje fantasie nog ergens een link met elkaar.

Kijk de sierlijke gaatjes in de klassieke Brogue zaten er niet voor niets, in tegendeel zelfs. Deze gaatjes waren puur functioneel. Wanneer de upperclass door de bagger van de countryside ging wandelen, hielpen deze gaatjes het water sneller uit de schoenen lopen. Dus eigenlijk zijn Brogues van origine functionele outdoor schoenen. Tegenwoordig ga je voor functionele outdoor materialen naar Bever. Zij hebben namelijk Arc’teryx in de collectie. En Arc’teryx haal je niet alleen omdat het fucking high tech is en alles aan hun kleding functioneel is. Nee, er zijn wel meer functionele outdoor merken. Je gaat naar Arc’teryx voornamelijk omdat het vreselijk subtiel ontworpen is. Super slank, super strak, geen tierlantijnen. En als je dan stylish door de stad heenloopt met je Arc’teryx Solano ben je dus winddicht verpakt, voel je niet dat je een jas aan hebt, en ben je beschermt tegen de regen.

Arc'teryx Solano

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.