Baracuta Original G9 Harrington Jacket,

Baracuta G Harrington Jacket Detail

We blijven even bij Londense shops rondkijken vandaag. Check wat er nieuw binnen is gekomen bij Stuarts London. Yep, de OG Baracuta Harrington G9 Jacket. Bevrijd de Steve McQueen in je, volg helden in hun voetsporen met het simpel rocken van deze jas.

Ook voor de mindere fashionisto’s (is er eigenlijk een mannelijke versie van fashionista?, -red.)┬áis dit een absolute must have. Dit is de meest basic jas die je ever zal vinden. En tegelijkertijd is deze jas nog nooit een moment uit de mode geweest. Iedereen kent de Harrington Jacket. Velen merken hebben hun eigen variant van deze jas. Maar laat zien dat je het echt begrepen hebt. Heel eenvoudig met het rocken van de OG onder de Harrington jassen, van Baracuta.

Baracuta G9 Harrington Jacket

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.