Barbour Ruby Fresh Water Cords,

Barbour Corduroy Detail

Hier is die dan. De broek welke je sowieso moet hebben deze herfst. Wat dacht je? Embroidered chino’s en polo’s houden op na de zomer? Hell no. En zeker niet als het aan Barbour ligt. Ze leggen de lat nog even een paar stappen hoger. Geen standaard chino, maar gewoon een burgundy corduroy. Ik voel hem wel.

Rock hem met een mooi denim shirt, goeie crewneck sweater, die jas van vanmorgen en een paar hunting boots en je bent helemaal de man deze herfst. En vergis je niet, het is geen goedkope print op de broek, iedere vis is er voorzichtig in geborduurd. Dat krijg je met Barbour, die zijn gewoon gek.

Barbour Corduroy

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.