Barbour Shovler Waxed Cotton,

Barbour Shovler Detail

Nu kennen we van Barbour natuurlijk allemaal wel de International Jackets en die zijn al jaren een succes. Het is een van de meest herkenbare jassen, maar eigenlijk zijn haast alle Barbour jassen eenvoudig te herkennen. Zeker wanneer je een waxed cotton jas in een olijfgroene kleur pakt van dit heerlijke label.

Dit model, de Shovler, kende ik nog niet, maar kent ook die standaard Barbour look. Best knap voor een merk om zoveel verschillende jassen te maken, die allen herkenbaar blijven zonder ook maar ooit echt saai te worden. En ja natuurlijk weet ik dat je oom die een varkensfokker is ook Barbour draagt. Maar bewijst dat dan niet ook meteen de kwaliteit van het label? Stylish als een gek en tegelijkertijd praktisch en onverwoestbaar. Deze Shovler komt in een heerlijke waxed cotton met die kenmerkende tartan voering en een wollen kraag. Oh ja, en de jas is double breasted, voor die extra stijlpunten.

Barbour Shovler

 

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.