Batik volgens By Ferial en Datsusara,

preview datsasura ferial batik collection detail

We schreven gisteren al over By Ferial en de one of a kind shirts, maar het verhaal gaat verder. Vanavond wordt namelijk een nieuwe collectie getoond in samenwerking met het Amsterdamse collectief Datsusara. Vanavond? Jawel, tijdens Please Don’t Tell in de welbekende Jimmy Woo.

Het speciale aan de collectie is dat het zeer exclusief is, want van de vijftien designs zijn er maar 3 shirts per design te bemachtigen. Ieder design bestaat uit een jersey shirt met delen batik als highlights; bij de ene zijn dat de mouwen, bij de ander zijn dat de schouders. Het bijzondere aan de batik stoffen is dat ze allemaal uit Yogjakarta komen, één van de belangrijke plekken in Indonesië waar nog op authentieke wijze batik gemaakt wordt.

Ga je het vanavond helaas niet redden? Vanaf maandag 26 augustus zijn de shirts te koop via Datsusara en By Ferial, voor 79 of 89 euro per stuk. Wacht niet te lang want wij hebben zo het vermoeden dat deze batik shirts snel uitverkocht zijn. Mocht je de By Ferial shirts in het echt willen zien kun je vanaf vandaag ook langs de Pannekoekstraat 37A in Rotterdam. Daar in de pop-up store hangt de reguliere collectie, en dat een week lang.

preview-datsasura-ferial-batik-collection-02

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.