Beams Plus Indigo Shirt,

Beams Plus Indigo Shirt Detail

Bij END hebben ze niet enkel een goeie Tricker’s collab in huis, maar hebben ze ook een belachelijk goeie Beams Plus collectie ingekocht. Ongekend, je kan daar meerdere jaarsalarissen naar overmaken en dan nog denk ik dat je niet de volledige collectie in handen hebt. Want het moet gezegd worden, erg goedkoop is het niet.

Maar voor een slordige 160 euro kan je wel in het bezit komen van een van de vettere denim shirts ever. Serieus alles aan dit shirt klopt gewoon. De details zijn werkelijk prachtig. Wat te denken van parelmoer knopen met logo’s van Beams, of de + stiksels in de hem van het shirt. Pfff, en dan heb ik het nog niet eens over de heerlijke stof welke Beams + gebruikt heeft voor dit fabuleuze shirt. Is dit shirt 160 euro waard? Tsja, dat is een vraag die je alleen voor jezelf kan beantwoorden. Bij mij staat het shirt hoog op de wensenlijst, dat sowieso.

Beams Plus Indigo Shirt

Tags from the story
,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.