By Ferial Tees,

ByFerial Detail

Dare to be different! Met een motto als deze weet je al dat er geen grote aantallen aan te pas gaan komen, en dat is precies waar By Ferial voor staat. Deze jonge dame maakt one of a kind shirts, stuk voor stuk uniek.

En het is maar weer eens een merk die we aan ons inmiddels mooie lijstje Hollands Glorie kunnen toevoegen, want zij maakt deze shirts allemaal in hartje Rotterdam. Ferial maakt de shirts iets langer dan normaal, want de naveltruitjes en zichtbare boxers zijn niet meer van deze tijd. Een vrouw naar mijn hart.

Met een eindeloze inspiratie begon zij ruim 2 jaar geleden met het maken en het verkopen van de shirts, veelal via haar website. Uiteraard heeft ze nagedacht over het feit dat mensen graag eerst passen voordat ze iets kopen, en daarom kunnen klanten langskomen in het atelier in Rotterdam. Maar de shirts vinden ook hun weg naar de pop-up shops in het land, houd de website en haar Facebook in de gaten!

Roddels op straat gaan zelfs dat Ferial haar full time job opgezegd heeft om vanaf oktober volledig verder te gaan met de unieke stukken van By Ferial, een stap die wij alleen maar kunnen aanmoedigen!

ByFerial

 

 

ByFerial 2

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.