Clarks Originals Desert Boot,

Clarks Originals Desert Boot Detail

We riepen eerder deze week al dat ze bij Clarks verdomd lekker bezig zijn. Het schoentje wat ik vandaag vond onderstreepte dit nog maar eens. In één woord: briljant. Nu moet blauw wel je kleur zijn, anders vind je deze schoen zeer waarschijnlijk helemaal niets. Maar voor de blauw liefhebbers, verdomme wat een prima Desert Boot is dit.

Donkerblauw suède op zich is al helemaal prima voor een Desert Boot. Maar de semi transparante blauwe crêpe zool geeft deze Desert Boot van Clarks Originals nog net even wat meer. Prima in de mix met een khaki chino, een grijs wollen broek, maar toch ook zeker prima in combinatie met een raw denim. Lijkt me duidelijk, ook deze Clarks Original moet je weer hebben.

Clarks Originals Desert Boot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.