Clarks Originals Wallabee,

Clarks Wallabee Low Detail

Na het succes van vorige week, heb ik nog een fijne Clarks Wallabee gevonden. Waar ik vroeger het hogere model altijd vetter vond, is mijn smaak lichtelijk aan het kantelen de laatste jaren. Zodoende kan ik de lage versie van de aloude Wallabee ook meer dan waarderen. En thank god, Clarks Originals brengt ook dit model weer gewoon op de markt.

En wel in een heerlijke donkerbruine full grain leder. Het donkerbruin van het leder matched lekker bij die vergeelde crêpe zool. Ook goed aan de Clarks is de prijs. Evenals de trui van deze ochtend staat die lekker in schril contrast met die exorbitante items van gisteren. Onder de 100,- euro voor een paar schoenen welke tijdloos zijn en fucking lang mee gaan. Prima deal lijkt mij.

Clarks Wallabee Low

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.