Clarks Wallabee 2013,

Clarks Wallabee Leather Detail

Verdomme Clarks wat ga je lekker. Maar heus, ze komen dit jaar gewoon meerdere keren met een collorway van een Wallabee aanzetten. En ik weet dat er verdomd veel fans van deze schoen op de aardkloot rondlopen. Meer dan eens hebben we hier een mail ontvangen met de vraag of wij weten waar de Wallabee nog te verkrijgen is. Voorheen antwoordde we met; “Kut, geen idee.” 

Maar Clarks slaapt niet. Clarks heeft waarschijnlijk dezelfde mailtjes ook meermalen mogen ontvangen. En dus komt Clarks met de Wallabee revival in 2013. In de komende herfst collectie vind je in ieder geval 2 vette varianten. Deze onderstaande zwart lederen variant en een heerlijke bruin suède versie. Beiden verkrijgbaar bij de Bijenkorf overigens. Lekker bezig Clarks, verdomd lekker bezig.

Clarks Wallabee Leather

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.