Creep Canadian Rocky Down Vest,

Creep Down Vest

We hebben al eerder wat geschreven over Creep Clothing en hier zijn ze weer. Wat Penfield kan, kan Creep Clothing ook. Maar dan beter. Sinds 1997 gaat het Japanse merk al behoorlijk hard, al moet ik zeggen dat het tegenvalt hoeveel merken en winkels het oppakken.

Neem nu dit Down Vest, in een frisse ‘Ocean’ blauw kleur met een harige wollen contrast upperbody. Colour blocking zoals het hoort. De prijs is er ook wel naar, maar dat zijn we nu eenmaal gewend van Japanse merken. Verkrijgbaar via Present London, waar ze overigens een uitgebreide jassen collectie van dit heerlijke label op voorraad hebben.

Creep Down Vest Full

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.