Denham Camo Chino,

Denham Camo Chino Detail

Denham, ik kan er serieus niets slechts over schrijven. Ik zeg niet dat ik alle items in mijn kast zou willen hebben hangen, hoewel dat wellicht geen gekke diepte investering in een Denham museum zou zijn. Het is echter wel een gegeven dat dit label absurd veel hele mooie items maakt. Neem nu bijvoorbeeld deze slimfit Camo Chino.

Alleen al de keuze van de camo is perfect. Niet te overdreven. Het is wel een camo, maar niet één met een knallende olijfgroene kleur als basis. Deze Camo kan je redelijk normaal dragen. Sterker nog, in de mix met een goed jasje en een paar goede brogues kan je nog redelijk business casual voor de dag komen. Ik zou het niet rocken tijdens een board meeting, maar op de vrijdag, moet prima kunnen.

Denham Camo Chino

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.